Natuurlijke vruchtenfrisdrank – Appelino (appel-peer) – 3L

16,75

Een mix van friszure biologische appels met de zoetste biologische peren in combinatie met onze eigen kruidenblend. Subtiel afgewerkt met heerlijke biologische thee.
Duffel jezelf onder een dekentje met een dampend warme kop ‘Appelino’ na een dag hard werken. Onze ‘Appelino’ is de enige fruitinfusie in ons assortiment waarvan de smaak het best tot zijn recht komt wanneer je hem opwarmt.
De warme appel in combinatie met zoete peer zal je ongetwijfeld weten te verleiden. De unieke twist van onze eigen kruidenmengeling met als hoofdkenmerk een toets kaneel, sleept je instant mee naar die net iets te warme glühwein tijdens de laatste kerstmarkt.
Ben je geen echte theedrinker maar ook geen koffiedrinker dan zal de ‘Appelino’ jou zeker kunnen verleiden als warm alternatief voor bij een lekker stukje taart op de zondag.

Ps. Hou je van extra zoet? Onze producten zijn zonder toegevoegde suiker maar zelf een druppeltje honing toevoegen zorgt ervoor dat je toch kan genieten van een iets zoetere verwennerij…

ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS, BEWAARMIDDELEN EN KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN.

[wpced]
Producent:
Beschrijving
Extra informatie