Winkel

Geitenkaas – Spekkaasje (2 stuks)

3,63

Vacuümverpakt per 2 stuks – 65gr/stuk
28 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Zacht geitenkaasje omhuld met gerookt spek
Allergeen: geitenmelk

Geitenkaas – Tapasschaal van kaaspralines (18 stuks)

7,25

Vacuümverpakt schaaltje met 18 stuks
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Tapas schaaltje van kaaspralines omhuld in diverse kruiden mix
Allergenen: geitenkaas, kan sporen van mosterd bevatten

Geitenkaas: buche 125g citroen/peper

4,32

Geitenkaas
Buche van 125gr met citroen & pepersmaak
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas

Geitenkaas: buche bruchetta 125g

3,69

Geitenkaas
Buche natuur van 125gr.
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas

Geitenkaas: buche natuur 125g

2,99

Geitenkaas
Buche natuur van 125gr.
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas

Gemarineerde kaasparels / olijf (200 ml)

4,20

Verzegelde verpakking – per stuk
3 maand houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Geitenkaas parels in marinade van koolzaadolie en kruiden en olijven

Allergenen: geitenmelk

Gerookt spek (250gr)

4,18

Vacuümverpakt per sneden van 3mm.
Gewicht kan mogelijks kleinschalig variëren.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)

Gerookte bacon (250gr)

3,88

Vacuümverpakt in fijne sneden.
Gewicht kan mogelijks kleinschalig variëren.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)

Gerookte bacon (300g)

4,64

Vacuümverpakt per stuk van 300 gr.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)

Meer Categorieën