Winkel
Filter op prijs
Filter op categorie
Filter op producent
Geitenkaas – Spekkaasje (2 stuks)
€3,63Vacuümverpakt per 2 stuks – 65gr/stuk
28 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Zacht geitenkaasje omhuld met gerookt spek
Allergeen: geitenmelk
Geitenkaas – Tapasschaal van kaaspralines (18 stuks)
€7,25Vacuümverpakt schaaltje met 18 stuks
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Tapas schaaltje van kaaspralines omhuld in diverse kruiden mix
Allergenen: geitenkaas, kan sporen van mosterd bevatten
Geitenkaas: buche 125g citroen/peper
€4,32Geitenkaas
Buche van 125gr met citroen & pepersmaak
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas
Geitenkaas: buche bruchetta 125g
€3,69Geitenkaas
Buche natuur van 125gr.
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas
Geitenkaas: buche natuur 125g
€2,99Geitenkaas
Buche natuur van 125gr.
15 dagen houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Allergenen: geitenkaas
Gemarineerde kaasparels / olijf (200 ml)
€4,20Verzegelde verpakking – per stuk
3 maand houdbaar na levering – Te bewaren op max 7°C.
Geitenkaas parels in marinade van koolzaadolie en kruiden en olijven
Allergenen: geitenmelk
Gerookt spek (250gr)
€4,18Vacuümverpakt per sneden van 3mm.
Gewicht kan mogelijks kleinschalig variëren.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)
Gerookte bacon (250gr)
€3,88Vacuümverpakt in fijne sneden.
Gewicht kan mogelijks kleinschalig variëren.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)
Gerookte bacon (300g)
€4,64Vacuümverpakt per stuk van 300 gr.
Vacuümzak dicht: 6 maanden houdbaar, eens geopend 14 dagen houdbaar.
Bewaartemperatuur: max. 12°C.
Ingrediënten: varkensvlees, zeezout (zeezout, antiklontermiddel: E535)